Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Supliment alimentar Alga calcaroasa - 250 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

210 lei Lei
Brand
Calcareum
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
La 2 produse comandate primiti 1 gratis!

Alga Calcaroasa - Calcareum 850- produs Bionatura -250cps

S-a observat din diferite studii ca algele marine sunt surse foarte bogate de oligoelemete si minerale naturale cu rol de regenerare celulara, mentinere a structurii osoase , detoxifiere eficienta, etc..

Alga Calcaroasa-Calcareum 850 de la Bionatura este foarte bogata in calciu, magneziu,fier, contine deasemenea si mangan, magneziu, fosfor si seleniu, si ca noutate in Romania capsulele algei calcaroase de la Bionatura sunt de origine vegetala.

Alga calcaroasa este un adjuvant foarte util in combaterea deficitului de calciu din organism, aportul dozei recomandate de fier si magneziu zilnic, mentinerea structurii osoase, folosit in osteoporoza, menopauza, anemie, in cazul sarcinii si lactatiei aportul ar fi de 2-4 grame zilnic previn demineralizarea gravidei, performante intelectuale, imbunatateste functia cognitiva, are efect antireumatic, are proprietati antitumorale si antiinflamatoare, contribuie la stimularea glandelor endocrine, combate retentia apei in organism, regenarant si detoxifiant.

Alga Calcaroasa se poate administra si animalelor in cazuri de probleme reumatice si osoase, chiar si tumorale, mai ales daca este combinata cu zeolitul silicic.

Precautii; se administreaza cu prudenta persoanelor alergice la produse marine cum ar fi, peste, crustacee, fructe de mare..1 capsula zilnic, iar daca nu apar manifestari alergice, se creste doza treptat.

Contraindicatii alga calacaroasa: Hipercalcemie.

Administrare - intre 3si 6 capsule pe zi cu 30 minute inainte de masa
Din Gura in Gura