Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Cafea neagra Ayura Herbal Instant Coffee Mix cu Stevie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Savurati o cafea neagra cu un mix variat de plante si ingrediente necesare pentru buna functionare a corpului, mentinerea unui tonus general bun, sustinerea puterea de concentrare si efortul fizic si intelectual. Savurand aceasta cafea veti experimenta placerea consumului unei cafele extraordinare, delicioase, cu aroma intensa, si in acelasi timp va veti bucura de echilibrul si sanatatea unui corp ca la douazeci de ani. Toate ingredientele acestei cafele se completeaza reciproc si isi amplifica efectele formand un cocktail sanatos care iti va permite sa te bucuri de toate oportunitatile si sa faci fata provocarilor din viata ta.

Pentru orice alte informatii sau oferte va sfatuim sa ne contactati si un consultant GanoMag va va raspunde oricaror solicitari.

Ingrediente: Cafea Arabica instant - pulbere, Ganoderma lucidum - extract, Ginseng ( Panax ginseng ) - extract, Moringa oleifera - pulbere, Cactusul Nopal (Opuntia ficus-indica ) - extract, Fasole alba ( Phaseolus vulgaris ) - extract, Seminte de struguri - extract, Colagen, L- carnitina, Calciu L- treonina, coenzima Q10.

Beneficiile cafelei Ayura Herbal Instant Coffee Mix cu Stevie:

Mai jos iti prezentam cele mai importante beneficii terapeutice ale aceste cafele:

Intareste sistemul imunitar
Antibacterian, antitumoral, antifungic, antiviral
Echilibreaza sistemul digestiv
Revitalizeaza si fortifica organismul
Protejeaza ficatul si inima
Puternic antioxidat natural
Imbunatateste rezistenta celulelor cardiace
Creste eficienta sistemului cardiovascular si a celui digestiv
Reduce starea de oboseala
Creste apetitul sexual si stimuleaza fertilitatea
Creste rezistenta si elasticitatea pielii facand-o mai lucioasa

GanoMag promoveaza un stil de viata sanatos, cu iubire, miscare, nutritie echilibrata, o viata traita din plin cu tot ceea ce ea are de oferit. Pentru orice intrebare te poti adresa consultantului GanoMag, printr-un email sau un telefon, sau te poti informa folosind surse independente precum Wikipedia, studii si testari clinice, pareri ale consumatorilor.
Din Gura in Gura