Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Ceai microbiotic cu Ganoderma - 20 plicuri - Lavivant

0 stars: 0.00 din 0 pareri

38 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Ceai Special Microbiotic Lavivant - 20 plicuri x 3 g

Ingrediente: extract din radacina de Ginseng coreean (Panax ginseng) de 6 ani (concentratie ginsenozide = 80 mg/g sau mai mult, substanta solida 60%) 5%, extract din Reishi Coreean 4% (ganoderma lucidum), extract din ciuperca Chaga 3%, extract din Jujuba 2%, extract din fructe de Aronia 1% glucoza 85%.

Mod de utilizare: cate 1 plic de 3 ori pe zi, dizolvat in apa calda, nu fierbinte, pentru a-si pastra proprietatile.

Recomandari:

GINSENG - tropism conform TCM (Medicina Traditionala Chineza) pentru: splina, stomac, plamani, inima, rinichi (reface energia Qi, calmeaza spiritul SHEN, intareste splina si stomacul)
CHAGA - tropism conform TCM pentru: ficat, splina, inima, stomac, intestine (probleme digestive, suport digestiv)
REISHI (Ganoderma Lucidum) - tropism conform TCM pentru: inima, ficat, plamani, splina, rinichi ( calmeaza spiritul SHEN, detoxifiere, regenerarea membranelor mucoase)
JUJUBA - tropism conform TCM pentru: stomac, ficat, rinichi (detoxifiere, suport digestiv, sursa de vitamine din grupele B, C, A, mineralele K, Fe, Ca, P, Mg, Na, Zn, Mn, Co, I)

Doza recomandata este de 3 plicuri pe zi, in caz de stres intens si probleme virale si pana la 6 plicuri pe zi in perioade de tratament cu antibiotice.

Stimuleaza sistemul imunitar, energia si vitalitatea. Sustine rezistenta la oboseala, circulatia sangelui si functiile memoriei.

Atentionari: A se citi cu atentie lista de ingrediente de catre persoanele care sufera de alergii sau diateza. A se consulta medicul inainte de utilizare in cazul persoanelor aflate sub medicatie (tratament pentru diabet sau anti-coagulante).

Observatii: ambalajul este original.

Exp.: inscriptionat pe cutie.

Producator: SJ BIOTECH CORPORATION, Korea

Importator unic si detinator notificare: KAMALA DEVI SRL
Din Gura in Gura