Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Cafea neagra Gano Cafe Classic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

63 lei Lei
Brand
23
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Este o veritabila cafea neagra facuta din faimoasa cafea braziliana si imbogatita cu extract de Ganoderma, un amestec hranitor, bogat in arome placute, cu un gust de care te indragostesti.

Gustul clasic iti ofera in fiecare dimineata energia si puterea de a incepe o noua zi.

Polizaharidele, germaniul organic si vitaminele din Ganoderma stimuleaza imunitatea organismului si reduc oboseala, regland in acelasi timp tensiunea arteriala.

Intareste sistemului imunitar, imbunatateste aparatului cardio-vascular, echilibreaza nivelul glicemiei, reduce starea de oboseala si confera energizare generala.

Valoare farmacologica:

- Polizaharide

- Germaniu organic

- Vitamine

Recomandari:

-Intarirea sistemului imunitar

-Energizant

-Imbunatatirea functiilor aparatului cardio-vascular

-Sporirea vitalitatii

-Echilibreaza nivelul glicemiei

-Reduce starea de oboseala

-Celelalte proprietati ale Ganodermei se regasesc in acest produs in doze de intretinere a sanatatii. Pentru cazuri mai grave se recomanda suplimentele nutritive.

- Necesare in cantitati regulate pentru un corp sanatos

- Joaca un rol esential in procesul fiziologic si metabolic

Ingrediente: Cafea, Ganoderma Lucidum Extract

Precautii:

Nerecomandat copiilor. Valori nutritive: Calorii:10.89; Carbohidrati: 2.40g; Cofeina: 13.8mg; Zahar: 0g; Grasimi totale: 0.09g; Colesterol: 0mg; Sodiu (Na): 0,07mg; Calciu (Ca): 5.43mg; Fier (Fe): 0.13mg; Potasiu (K): 8.4mg, Proteine:491mg; Vitamina C: 2.18mg; Vitamin B3: 0.98mg Preparare:

Dintr-un plic se pot face 2 cesti, in functie de concentratia dorita. Este o cafea instant neagra care este foarte buna si pentru diabetici deoarece nu contine zahar.

Mod de preparare : Cafeaua ganocafe classic este o cafea solubila.Se pune intr-o ceasca si se adauga apa fierbinte dupa care se amesteca si se poate savura. In functie de preferinte se poate combina cu zahar, miere si lapte. Cofeina 13,4mg /plic.
Din Gura in Gura