Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Cafea instant Gano Cafe Supreno - 20 plicuri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

72 lei Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Gano Excel aduce in Romania o cafea instant, aromata si cremoasa cu gust deosebit, indulcita natural cu sucroza din trestie de zahar, ce poate fi consumata in orice moment al zilei.

Ea este potrivita pentru orice categorie de varsta si isi dezvaluie fara intarziere adevarata valoare in special persoanelor active sau celor mai in varsta. Cele doua plante - Ganoderma Lucidum (cunoscuta si ca Planta Tineretii sau Ciuperca nemuririi) si Ginseng (sau Radacina Vietii) se completeaza si isi potenteaza reciproc efectele terapeutice.

Utilizate de mii de ani in medicina traditionala asiatica, cele doua plante sunt recunoscute international ca avand efecte curative, terapeutice, mentinand corpul sanatos. Efectele au fost observate si dovedite inclusiv in urma unor cercetari stintifice si empirice. Mai mult, nu au efecte adverse sau contraindicatii.

Beneficiile cafelei pe baza de ganoderma Gano Cafe Supreno : Iata deci, pe scurt, de ce sunt atat de apreciate cele doua ingrediente active si care sunt beneficiile de care te poti bucura prin consumul acestei cafele pe baza de Ganoderma si Ginseng :  

Purifica sangele si elimina toxinele din corp
Amplifica functiile rinichilor si protejeaza ficatul
Sustine sanatatea inimii, a vaselor de sange, a organelor si detoxica colonul
Mareste randamentul fizic si mental, intareste memoria
Fortifica sistemul nervos central si periferic
Sustine si intareste imunitatea
Creste apetitul sexual si stimuleaza fertilitatea
Echilibreaza metabolismul si creste rezistenta la oboseala
Calorii, macro & microelemente, minerale si vitamine
Contine, de asemenea, importante cantitati de Vitamina B3, vitamina C, Fosfor, Potasiu, Fier, Calciu, Sodiu si are zero colesterol.

Acestea sunt numai cateva dintre beneficiile acestei cafele. Pentru mai multe informatii te poti adresa consultantului GanoMag sau te poti informa mai departe folosind surse independente precum Wikipedia, studii clinice, testari sau pareri ale consumatorilor. GanoMag promoveaza un stil de viata sanatos, cu iubire, miscare, nutritie echilibrata, o viata traita din plin cu tot ceea ce ea are de oferit.
Din Gura in Gura