Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Supliment alimentar Maca Extract 60 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Maca (Lepidium meyenii) sau ginseng andin, este o planta ce creste in Peru, Bolivia, Paraguay si Argentina, dar este in principal cultivata in zone din muntii Anzi din Peru, in zona lacurilor Chinchaycocha si Junn, la o altitudine de 3.500 - 4.200 metri.

Maca este cultivata de secole ca aliment si planta medicinala deoarece are proprietati nutritive si afrodisiace exceptionale.

Maca face parte din familia Cruciferelor (varza, napi) si este un tubercul cu dimensiunile de 6-8 cm, care in functie de varietate poate sa fie de culoare galbena, maronie, bej si chiar rosiatica. Frunzele plantei seamana cu cele ale patrunjelului. Ciclul de crestere al plantei este deosebit, ea nu infloreste si nu se reproduce decat din al doilea an. Comercializarea sa in stare proaspata este interzisa prin lege de guvernul peruvian. Maca face parte din patrimoniul peruvian.

Pentru incasi, maca era o planta sacra, un aliment complet, care permitea populatiei sa reziste mai usor intemperiilor vremii de pe inaltele platouri ale Anzilor.

Maca este foarte bogata in proteine, contine glucozinolati, acizi aminati (lizina, metionina, triptofan), oligo-elemente (fier, cupru, zinc, sodiu, potasiu, calciu si iod), alcaloizi, dar si substante care actioneaza direct asupra sistemului hormonal, atat la barbati cat si la femei.

In ultimul timp, maca este cultivata pe scara larga, productia de maca a cunoscut o crestere spectaculoasa si este exportata in intreaga lume.

Ingrediente/capsula:   extract de radacina de Maca (Lepidiummeyenii) 10:1 - 250 mg extract, agent de incarcare: celuloza microcristalina, invelis capsula: hidroxipropilmetilceluloza, agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu.

Mod de utilizare: 1-3 comprimate pe zi, pentru adulti.

Efecte:

Maca este foarte bogata in proteine, contine glucozinolati, acizi aminati (lizina, metionina, triptofan), oligo-elemente, alcaloizi, dar si substante care actioneaza direct asupra sistemului hormonal, atat la barbati cat si la femei. Extractul de Maca ajuta la mentinea energiei si activitatii sexuale naturale.

Prezentare: Flacon cu 60 de capsule.
Din Gura in Gura