Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Supliment alimentar Aloe Vera cu Resveratrol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90 lei Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Aloe Vera 99.5% - gel de baut cu concentrat din struguri cu Resveratrol

Gelul Aloe Vera este obtinut printr-o tehnologie de ultima ora Totaloe Process ce permite pastrarea intacta a substantelor biologic-active si deci a efectelor pozitive. Materia prima dar si procesele de productie sunt realizate in Mexic unde climatul asigura dezvoltarea in conditii optime a plantei Aloe Vera iar producatorul si distribuitorul international Dalvita a investit sume impresionante in centrele de productie, in culturile de Aloe Vera dar si in rafinarea si eficientizarea tehnologiei Totale Process. Astfel ca, cocktailul de substante biologic active (vitamine, minerale si enzime) in cantitati generoase transforma Gelul Aloe Vera Mexic intr-un aliat de incredere al sanatatii, vitalitatii si starii de bine la care apelezi cu usurinta. Gelul contine aproximativ 75 de nutrienti vegetali si peste 200 de componente active. Gelul este extras intr-un mediu organic, ecologic, curat.

Calitatea premium a produsului este controlata si asigurata de catre Consiliul International Stiintific privind Aloe Vera (IASC). In plus, materia prima este certificata si de KOSHER, HALAL, IFOAM, USDA ORGANIC.

Conform analizelor in laboratoare de specialitate independente de producatorul Dalvita putem afirma ca planta de aloe vera contine vitaminele A, B4, B9, B12, C, E si numeroase minerale dintre care cele mai importante ar fi Calciu, Cupru, Crom, Seleniu, Magneziu, Mangan, Potasiu, Zinc si Sodiu.

Iti prezentam cele mai importante beneficii terapeutice ale Gelului Aloe Vera Mexic:  

Are activitate imuno-modelatoare si imuno-protectoare
Normalizeaza si sustine sistemul imunitar
Are influenta pozitiva asupra sistemului digestiv
Reduce oboseala si efectele aceteia
Ajuta la mentinerea nivelului optim de zahar in sange
Protejeaza si mentine stralucirea pielii
Protejeaza tractul gastro-intestinal si amelioreaza sindromul de colon iritabil
Are proprietati anti-alergice si anti-inflamatoare
Imbunatateste memoria
Neutralizeaza radicalii liberi

GanoMag promoveaza un stil de viata sanatos, cu iubire, miscare, nutritie echilibrata, o viata traita din plin cu tot ceea ce ea are de oferit. Accepta provocarea GanoMag si incearca acest produs timp de 30 de zile. Mai mult, clientii existenti au intotdeauna parte de surprize sub forma unor cadouri, promotii exclusive sau discounturi.
Din Gura in Gura