Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 11 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Supliment Bioent - probiotic (Lactobacillus bulgaricus) 2buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Supliment alimentar cu carbune activ si lactobacili.
Carbunele activ contribuie la reducerea flatulentei dupa consumul de alimente*.
Lactobacillus delbrueckeii subsp. bulgaricus ajuta la echilibrarea microbiotei intestinale. (*efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei cantitati de cel putin 1 g cu 30 minute inainte de masa si de 1 g imediat dupa masa).
CARBUNE MEDICINAL + Lactobacillus delbrueckeii subsp. bulgaricus = BIOENT (probiotic)
MOTIVUL PENTRU CARE RECOMANDAM - CARBUNELE MEDICINAL ELIDOR?
Motivul este GHINDA!
GHINDA a fost, la inceputurile civilizatiei, printre principalele surse de hrana pentru oameni, ceea ce explica excelenta toleranta pe care o are carbunele medicinal ELIDOR in organismul uman; actualmente ghinda a ramas sursa de hrana predilecta pentru vietuitoarele padurii (urs, porc mistret, etc.)
Ghinda - In urma cu un secol, ghindele erau considerate o adevarata bogatie, culeasa cu grija, pentru a fi folosita ca medicament pentru oameni si ca aliment pentru animale, pe perioada iernii.  Exista o serie de moduri in care ghindele sunt folosite pentru a proteja pielea, inclusiv ca agent astringent. Extractul din ghinda, bogat in tanin, poate fi aplicat topic pe piele pentru a calma arsurile si eruptiile, pentru a accelera vindecarea taieturilor si a ranilor si pentru a reduce inflamatia sau arsurile. Ghindele sunt o sursa bogata de proteine, care sunt componente cheie ale unui stil de viata sanatos. Acestea sunt foarte importante pentru crearea de tesuturi si celule noi, repararea zonelor afectate si vindecarea rapida dupa o leziune sau boala. Fructele stejarului, ghindele, sunt bogate in glucide, taninuri, proteine, amidon, uleiuri grase, potasiu, vitamina B6, magneziu, calciu, fier, antioxidanti, fiind nu doar gustarea veveritelor, ci si a oamenilor suferinzi. Ghindele au proprietati antiinflamatoare, antitumorale, antioxidante, diuretice, energizante si favorizeaza secretia de insulina,
Combinatia impresionanta de minerale gasita in ghinde, care include fosfor, potasiu si calciu, ajuta la stimularea sanatatii osoase si la prevenirea aparitiei osteoporozei. Calciul este una dintre mineralele cele mai importante pentru densitatea minerala osoasa si se gaseste in concentratii mari in interiorul unei ghinde. Nuci de stejar sunt ambalate cu vitamine B, incluzand niacina, tiamina si riboflavina, care sunt foarte importante pentru reglarea metabolismului. Mai contin: acid cvercitanic, acid elagic si galic, principii amare, tanin, cvercina, fluroglucina, substante pectice, rezine, oxalat de calciu, pentadigaloilglucoza, acid ciclogalifaric si hidrati de carbon
Un consum regulat de ghinda poate ajuta la reglarea unui numar de procese enzimatice in organism, care sunt esentiale pentru sanatatea generala.
Pulberea din ghinda arsa - carbunele activ - se leaga de toxine si nu permite absorbtia acestora in stomac. Corpul nu poate sa absoarba carbunele si, prin urmare, toxinele care se leaga de carbune sunt eliminate in fecale.
Carbunele activ Elidor, reteta originala din ghinda, poate reprezenta un real ajutor pentru rinichi, prin faptul ca filtreaza toxinele si medicamentele nedigerate. Se pare ca acest produs este extrem de eficient in actiunea de eliminare a toxinelor derivate din uree, principalul produs secundar al digerarii proteinelor.
Din Gura in Gura