Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 11 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Sirop de podbal si ridiche neagra pentru diabetici

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Podbalul are proprietati antiinflamatorii, inhiband acidul arahidonic si sinteza de oxid nitric la nivelul macrofagelor. Tussilagona, o diterpena prezenta in podbal, actioneaza ca stimulator pentru sistemul respirator si cardiovascular.
Raphanus sativus, cunoscut ca ridichea neagra, desi pare o leguma obisnuita, poseda un arsenal eficient in lupta antibacteriana impotriva unor agenti patogeni precum Piocianic, Pneumotoc, Escherichia coli, Streptococ, Klebsiella pneumoniae, Proteus vulgaris si Stafilococul auriu. Sulforafanul din compozitia sa este activ atat impotriva bacteriilor gram-pozitive, cat si gram-negative.
Ridichea neagra prezinta, de asemenea, o puternica actiune antiinflamatorie si antineoplazica, iar glucorafanul contribuie la modularea citocromului P450 hepatic. Acest aliment poate fi o arma valoroasa in combaterea tulpinilor bacteriene rezistente la multiple antibiotice.
In cazurile severe, este necesar un protocol adecvat de tratament, care sa includa servicii de terapie intensiva, imagistica, microbiologie si medicina interna. Pentru afectiunile comune, siropul de Podbal si Ridiche Neagra reprezinta o solutie eficienta, accelerand evolutia favorabila a bolii prin proprietatile sale bactericide, antispastice si antiinflamatorii. Acest produs este deosebit de util in tratarea pneumoniilor atipice care apar frecvent in sezonul rece.
Din Gura in Gura