Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Cafea Blue Coffee For Life, Blue Diamond decofeinizata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

63 lei Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Capsulele compatibile cu expresoarele Nespresso contin 92% cafea naturala arabica fara cofeina, 4% Ganoderma si 4% Kombucell

Blue Coffee For Life este o cafea terapeutica in care regasim in proportie de 92% cafea naturala arabica fara cofeina, ce este imbogatita cu ganoderma si kombucell, doua ingrediente active naturiste, renumite pentru proprietatile lor antiinflamatorii, antioxidante si anticancerigene.

Cafeaua Blue Coffee For Life decofeinizata, de la Blue Diamond imbina aroma unei cafele fara cofeina cu efectele benefice ale extractelor de Ganoderma si Kombucha, Kombucell, putand oferi sprijin organismului in buna functionare a sa.

Beneficii Blue Coffee For Life decofeinizata, Blue Diamond:

- Poate ajuta la accelerarea ratei metabolismului;
- Imbunatateste capacitatea de concentrare si atentie;
- Ofera proprietati antioxidante, antiinflamatorii si anticancer;
- Poate mentine un nivel corespunzator al zaharului si colesterolului in sange si poate reduce incidenta aparitiei cancerului si inflamatiilor in organism, favorizeaza sanatatea imunitara.

Ingredientele active Blue Coffee For Life decofeinizata Blue Diamond:

- Cafeaua naturala arabica previne apartia efectelor negative ale radicalilor liberi, sprijina metabolismul si sporeste focusul.
- Ganoderma diminueaza starile de stres si inflamatiile, favorizeaza memoria, creste nivelul energetic si reduce colesterolul din sange.
- Kombucell actioneaza ca un probiotic natural, regleaza nivelul zaharului si al colesterolului din sange, inhiba cancerul si reduce dezvoltarea bacteriilor.
Din Gura in Gura