Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Cafea Blue Coffee For Life, Blue Diamond - 10cps

0 stars: 0.00 din 0 pareri

63 lei Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Capsulele compatibile cu expresoarele Nespresso contin 92% cafea naturala arabica, 4% Ganoderma si 4% Kombucell
Blue Coffee For Life este o cafea terapeutica in care regasim in proportie de 92% cafea naturala arabica, ce este imbogatita cu ganoderma si kombucell, doua ingrediente active naturiste, renumite pentru proprietatile lor antiinflamatorii, antioxidante si anticancerigene.
Blue Coffee For Life Blue Diamond este o cafea capsule ce imbina aroma si gustul cafelei arabica, cu proprietatile terapeutice ale extractelor de Kombuchea (Kombucell) si Ganoderma, avand abilitatea de a sustine o functionare optima a intregului organism.
Beneficii Blue Coffee For Life Blue Diamond:
- Cafea capsule ganoderma Blue Coffee poate ajuta la echilibrarea nivelului de zahar si colesterol din sange;- Ofera proprietati antioxidante, antiinflamatorii si probiotice;- poate diminueaza riscul afectiunilor cardiace, oncologice si diabetului;- Sprijina sanatatea functiei imunitare. poate asigura o cantitate semnificativa de vitamine si minerale;- Inhiba bacteriile si reduce inflamatiile.
Ingrediente active Blue Coffee For Life Blue Diamond:
Cafeaua capsule Blue Coffee contine Ganoderma care poate imbunatatii functia memoriei, amelioreaza starile de stres si oboseala, diminueaza inflamatiile si fortifica imunitatea. Kombucell actioneaza ca un probiotic natural, poate regla nivelul colesterolului si a zaharului din sange si reduce incidenta afectiunilor cardiace. Cafeaua capsule blue coffee este naturala, Arabica 100%, este considerata un antioxidant, ajuta la favorizarea capacitatii de atentie si concentrare si sprijina accelerarea ratei metabolismului.
Din Gura in Gura