Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Sapun Gano cu lapte de capra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sapunul Gano aduce si asigura prin folosirea lui o piele de invidiat, tanara, rezistenta, fina. Extractul de Ganoderma impreuna cu laptele pur de capra asigura pielii mineralele si vitaminele de care are nevoie pentru a straluci, pentru a rezista in fata provocarile din mediul inconjurator, pentru cresterea rezistentei si capacitatii naturale de refacere. Este un produs premium conceput special pentru repararea si mentinerea tineretii pielii. Cocktailul de substante biologic active (vitamine, minerale si enzime) in cantitati generoase fac din acest sapun un aliat de incredere al sanatatii si vitalitatii pielii la care apelezi cu usurinta.

Iti prezentam cele mai importante beneficii terapeutice ale capsulelor pe baza de ganoderma:  

Combate distrugerea celulara
Asigura nutrienti pentru piele
Echilibreaza nivelul PH-ului pielii
Neutralizeaza efectul radicalilor liberi la nivelul dermei
Elimina celulele moarte
Hidrateaza si creste rezistenta pielii
Hraneste si revitalizeaza
Furnizeaza mai mult oxigen la nivelul pielii

GanoMag promoveaza un stil de viata sanatos, cu iubire, miscare, nutritie echilibrata, o viata traita din plin cu tot ceea ce ea are de oferit.

Accepta provocarea GanoMag si incearca acest produs timp de 30 de zile. Mai mult, clientii existenti au intotdeauna parte de surprize sub forma unor cadouri, promotii exclusive sau discounturi. Iti multumim pentru vizita si te invitam cu drag sa pui intrebari sau sa ceri sfatul unui consultant GanoMag.
Din Gura in Gura