Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Supliment alimentar Imuno Telomer Protect - 90cps

0 stars: 0.00 din 0 pareri

180 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Imuno Telomer Protect este un supliment alimentar creat cu multa atentie din necesitatea pastrarii si mentinerii unei imunitati optime, datorita multor factori nocivi care atenteaza direct sau indirect sanatatea noastra din toate punctele de vedere.
Ingredientele alese se combina eficient si sinergic pentru ca organismul sa incetineasca degenerarea la nivel celular, astfel incat problemele de sanatate sa apara cat mai tarziu posibil, iar durerile sau alte afectiuni datorate imbatranirii naturale a organismului sa nu se resimta puternic.
De asemenea, imunitatea va functiona optim pentru a tine la distanta, pe cat posibil, imbolnavirile datorate diversilor factori externi de atac asupra organismului.
Formula Imuno Telomer Protect se recomanda a se lua si preventiv, 1 luna da, 1 luna pauza, nu doar cand exista anumite afectiuni in organism.
Este un produs naturist ce contine extracte naturale sigure, aprobat de Ministerul Sanatatii.
Efecte: Sustine mentinerea metabolismului optim, sustine buna functionare a sistemului imunitar si procesul de protectie a structurii ADN-ului.
Mod de administrare - 1/2 capsule de 2 ori pe zi, preferabil dimineata si seara.
Ingrediente: Quercitina - 150mg, Vitamica C Alcalina - 100mg, Extract din Astragalus mebranaceus - 50mg, Astragaloside IV extract 2% Orz verde - 50mg, Chlorella pyrenoidosa - 30mg, Zinc lactat - 20mg, Usturoi negru - 10mg, Drojdie de bere - 2000 ppm, Se - 10mg, Licopene - 10mg, Vitamina D3 - 10mg, Astaxantina - 5mg, Piper negru - extract 95% piperina - 5mg.
Din Gura in Gura