Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Supliment alimentar Cardio Forte Protect - 60 cps

0 stars: 0.00 din 0 pareri

110 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cardio Protect Forte se recomanda celor care au diverse afectiuni ale inimii, dar si ca masura de preventie impotriva aparitiei diferitelor afectiuni ale inimii. In ziua de azi, multe persoane, chiar si tinerii, sufera de infarct miocardic, aritmii, miocardita sau alte afectiuni datorate diversilor factori nocivi externi cu care ne intalnim in viata de zi cu zi.
Formula Cardio Protect Forte imbunatateste circulatia periferica si ajuta la fluidizarea sangelui, pentru a preveni formarea cheagurilor de sange. De asemenea, contribuie la normalizarea tensiunii arteriale si a altor aspecte. Se recomanda luarea preventiva a 2 capsule pe zi, dimineata si seara, sau chiar si la pranz, daca exista activitate fizica sau intelectuala intensa, daca persoana respectiva este fumatoare sau lucreaza sub un stres sustinut.
Este un produs naturist ce contine extracte naturale sigure, aprobat de Ministerul Sanatatii.
Efecte: Sustine buna functionare a inimii, normalizarea tensiunii arteriale si a circulatiei periferice.
Mod de administrare - 1/2 capsule de 2 ori pe zi, preferabil dimineata si seara.
Ingrediente: Coenzima Q10-100mg, Vitamina K2-100mg, Paducel-extract din fructe cu 25% flavonoizi - 75mg, Talpa gastei - extract 4:1 - 75mg, Ginkgo biloba - extract - 50:1; 24% Flavonglycosides - 50mg, Magneziu marin Japonez - 40mg, Astaxantina - 5mg, Piper negru - extract 95% piperina - 5mg.
Din Gura in Gura