Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Cafea Gano Cafe Hazelnut - 20 plicuri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

69 lei Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Gano Cafe Hazelnut este o cafea pentru cunoscatori. Pentru cei care se trezesc dimineata si parca nimic

nu simte sau misca bine pana nu savurezi o cafea in tihna, sau daca nu in tihna macar o cafea buna. Pe langa pudra de alune Gano Cafe Hazelnut mai contine si o nota discreta de scortisoara, precum si un indulcitor 100% natural pe baza de trestie de zahar. La toata aceasta reteta se mai adauga si extractul concentrat de Ganoderma Lucidum, o planta cunoscuta in tarile asiatice ca Planta Tineretii sau Ciuperca nemuririi. Efectele plantei Ganoderma Lucidum au fost observate, recunoscute si dovedite de intreaga comunitate internationala iar marturiile de multumire sau satisfactie ale consumatorilor pot fi gasite in orice tara.

Beneficiile cafelei pe baza de ganoderma Gano Cafe Hazelnut : Iata deci, pe scurt, principalele atuuri si efecte ale consumului acestui produs Gano Excel:  

Intareste sistemul imunitar
Echilibreaza sistemul digestiv
Revitalizeaza si fortifica organismul
Protejeaza ficatul si inima
Puternic antioxidat natural
Curata vasele de sange
Creste eficienta sistemului cardiovascular si a celui digestiv
Reduce starea de oboseala
Scade colesterolul daunator (LDL)
Calorii, macro & microelemente, minerale si vitamine

Contine, de asemenea, importante cantitati ale vitaminelor A, B, C, E, Fosfor, Potasiu, Fier, Calciu, Sodiu, Magneziu, Mangan, Cupru, Seleniu. Dupa cum bine stii, toate acestea contribuie si sustin un organism puternic si sanatos ce poate face fata provocarilor actuale. GanoMag promoveaza un stil de viata sanatos, cu iubire, miscare, nutritie echilibrata, o viata traita din plin cu tot ceea ce ea are de oferit. Pentru orice intrebare te poti adresa consultantului GanoMag, printr-un email sau telefon, sau te poti informa folosind surse independente precum Wikipedia, studii si testari clinice, pareri ale consumatorilor.
Din Gura in Gura