Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Supliment alimentar Gano cereale cu spirulina - 15 plicuri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59 lei Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Gano Cereale cu Spirulina este un produs sanatos, gustos care te ajuta sa ai zile pline de realizari si energie pentru toate provocarile. Spirulina este unul dintre acele super alimente, sau super suplimente alimentare ale lumii, la fel ca si Ganoderma, folosita de secole. Ea ajuta la reducerea colesterolul daunator (LDL), previne aparitia bolilor cardiovasculare, inhiba dezvoltarea cancerului de colon, iar prin componentele sale active numeroase sustine activitatea intregului corp. Lista mineralelor ce pot fi gasite in Gano cerealele cu spirulina este incredibila. Aproape tot ceea ce corpul are nevoie pentru a fi in forma, performant si sanatos.

La toata aceasta reteta se mai adauga si extractul concentrat, 100% biodisponibil, de Ganoderma Lucidum, o planta cunoscuta in tarile asiatice ca Planta Tineretii si folosita de mii de ani. Efectele plantei Ganoderma Lucidum au fost observate, recunoscute si dovedite de intreaga comunitate internationala iar marturiile de multumire sau satisfactie ale consumatorilor pot fi gasite in orice tara.

Beneficiile consumului Cerealelor Gano cu Spirulina : Iata deci, pe scurt, principalele atuuri si efecte ale consumului acestui produs Gano Excel:  

Revigoreaza organismul
Regleaza sistemul digestiv, stimuleaza tranzitul intestinal
Reduce oboseala
Protejeaza ficatul si inima
Echilibreaza rata metabolica
Curata vasele de sange
Creste eficienta sistemului cardiovascular si a celui digestiv
Intareste sistemul imunitar
Previne aparitia bolilor cardio vasculare
Reduce colesterolul rau (LDL)
Aport considerabil de elemente nutritive in alimentatia zilnica
Calorii, macro & microelemente, minerale si vitamine

Contine, de asemenea, importante cantitati ale vitaminelor B, C, D, E, K, Fosfor, Potasiu, Fier, Calciu, Sodiu, Crom, Cupru, Iod, Magneziu, Seleniu, Zinc, Clorofila, acizi nucleici ARN si ADN, Beta caroten (de 40 ori mai mult decat spanacul si de 5 ori mai mult decat morcovul). Dupa cum bine stii, toate acestea contribuie si sustin un organism puternic si sanatos ce poate face fata provocarilor actuale.

GanoMag promoveaza un stil de viata sanatos, cu iubire, miscare, nutritie echilibrata, o viata traita din plin cu tot ceea ce ea are de oferit. Pentru orice intrebare te poti adresa consultantului GanoMag, printr-un email sau un telefon, sau te poti informa folosind surse independente precum Wikipedia, studii si testari clinice, pareri ale consumatorilor.

Regimurile alimentare sarace in grasimi saturate si colesterol, care includ fibrele solubile de ovaz, pot reduce riscul bolilor cardiace.
Din Gura in Gura