Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Ciocolata calda Gano Schokolade - 20 plicuri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

72 lei Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Gano Schokolade este o ciocolata calda pentru perfecta pentru cei cu obiceiuri sanatoasa si care nu vor sa mai bea cea de-a treia cafea a zilei. Sau pentru cei care nu au voie sa consume produse pe baza de cofeina. Si unii dar si ceilalti vor fi fericiti cu acest produs Gano Excel.

La toata aceasta reteta se mai adauga si extractul concentrat de Ganoderma Lucidum, o planta cunoscuta in tarile asiatice ca Planta Tineretii si folosita de mii de ani. Efectele plantei Ganoderma Lucidum au fost observate, recunoscute si dovedite de intreaga comunitate internationala iar marturiile de multumire sau satisfactie ale consumatorilor pot fi gasite in orice tara.

Beneficiile consumului Gano Schokolade:

Iata deci, pe scurt, principalele atuuri si efecte ale consumului acestui produs Gano Excel:  

Revigoreaza organismul
Regleaza sistemul digestiv
Reduce oboseala
Protejeaza ficatul si inima
Puternic antioxidat natural
Curata vasele de sange
Creste eficienta sistemului cardiovascular si a celui digestiv
Intareste sistemul imunitar
Calorii, macro & microelemente, minerale si vitamine

Contine, de asemenea, importante cantitati ale vitaminelor B, C, Fosfor, Potasiu, Fier, Calciu, Sodiu si are zero colesterol. Dupa cum bine stii, toate acestea contribuie si sustin un organism puternic si sanatos ce poate face fata provocarilor actuale.

Acestea sunt numai cateva dintre beneficiile acestei cafele. Pentru mai multe informatii te poti adresa consultantului GanoMag sau te poti informa mai departe folosind surse independente precum Wikipedia, studii clinice, testari sau pareri ale consumatorilor. GanoMag promoveaza un stil de viata sanatos, cu iubire, miscare, nutritie echilibrata, o viata traita din plin cu tot ceea ce ea are de oferit.
Din Gura in Gura