Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Cafea Gano Cafea 3 in 1 - 20 plicuri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

68 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Gano Cafe 3 in 1 este cea mai buna alegerea pentru o cafea sanatoasa si delicioasa, in acelasi timp.

Primul si cel mai apreciat produs al Gano Excel, Gano Cafe 3 in 1, contine extract de ganoderma intr-o concentratie mare, 100% biodisponibila, usor de absorbit de catre corp. Daca vrei sa inlocuiesti cafeaua normala, de zi cu zi, cu o alternativa curativa, sanatoasa si cu efecte confirmate prin consumul zilnic al milioanelor de consumatori la nivel global, aceasta este cea mai buna solutie.

Este o cafea neagra instant braziliana cu extract din ciuperca Ganoderma Lucidum, indulcita cu sucroza din trestie de zahar la care se adauga un strop de frisca non-lactata. Natural si 100% eficient.

Utilizata de mii de ani in medicina traditionala asiatica, proprietatile Ganoderma Lucidum sunt recunoscute si confirmate international cu rol curativ, terapeutic, mentinand sanatatea si tineretea intregului organism. Din acest motiv se numeste si Planta Tineretii sau, in alte zone, Ciuperca nemuririi.

Beneficiile cafelei pe baza de ganoderma Gano Cafe 3 in 1 :

Mai jos iti prezentam cele mai importante beneficii terapeutice ale Gano Cafe 3 in 1 :  

Intareste sistemul imunitar
Echilibreaza sistemul digestiv
Revitalizeaza si fortifica organismul
Protejeaza ficatul si inima
Puternic antioxidat natural
Curata colonul
Creste eficienta sistemului cardiovascular si a celui digestiv
Reduce starea de oboseala

Calorii, macro & microelemente, minerale si vitamine

Contine, de asemenea, importante cantitati de Vitamina B3 (17.3 mg), vitamina C (9.04 mg), Fosfor (65.1 mg), Potasiu (130 mg), Fier (0.24 mg), Calciu (13.23 mg), Sodiu (26.25) si are zero colesterol.

Acestea sunt numai cateva dintre beneficiile acestei cafele. Pentru mai multe informatii te poti adresa consultantului GanoMag sau te poti informa mai departe folosind surse independente precum Wikipedia, studii clinice, testari sau pareri ale consumatorilor. GanoMag promoveaza un stil de viata sanatos, cu iubire, miscare, nutritie echilibrata, o viata traita din plin cu tot ceea ce ea are de oferit.
Din Gura in Gura