Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Cafea Gano Cafea Mocha - 15 plicuri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

69 lei Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Gano Mocha este acea cafea care stimuleaza creierul si corpul, le aduce intr-o forma maxima si iti da voie sa te bucuri de fiecare clipa. Actioneaza ca un tonic cerebral complex aducand prin consumul sau toate acele microelemente, vitamine si minerale, de care corpul are nevoie pentru randament optim.

Fapt dovedit stintific, stresul zilnic si toxinele ne asediaza continuu si ne pun la grea incercare corpul si mintea. Gano Excel aduce in rutina noastra zilnica exact acel produs sanatos, hranitor pentru corp, de care noi toti avem nevoie pentru o viata mai buna. In tarile asiatice, Ganoderma este folosita de mii de ani pentru consumul pe termen lung sau, macar, cure detoxifiante eficiente.

Gano Mocha este acel tonic cerebral care te ajuta sa faci fata tuturor provocarilor si sa te simti bine in acelasi timp. Practic, te bucuri de o cafea gourmet delicioasa, creomoasa si aromata, si ai parte de un sustinator efficient al corpului si creierului. Incearca cafeaua Gano Mocha si observa beneficiile de zi cu zi chiar pe pielea ta.
Beneficiile cafelei pe baza de ganoderma Gano Cafe Mocha : Mai jos iti prezentam cele mai importante beneficii terapeutice ale Gano Cafe Mocha :  Imbunatateste tonusul general al corpului
Tonic si revigorant cerebral
Revitalizeaza si fortifica organismul
Puternic antioxidat natural
Curata colonul
Creste eficienta sistemului cardiovascular si a celui digestiv
Reduce starea de oboseala
Aduce energie si vitalitate in viata ta
Calorii, macro & microelemente, minerale si vitamine
Gano Mocha are 108 calorii si contine importante cantitati de Vitamina B3 (17.3 mg), vitamina C (9.04 mg), Fosfor (72.8 mg), Sodiu (45.64), Potasiu (219 mg), Fier (0.25 mg), Calciu (37.52 mg), Sodiu (26.25). In plus, are zero colesterol.

Acestea sunt numai cateva dintre beneficiile acestei cafele. Pentru mai multe informatii te poti adresa consultantului GanoMag sau te poti informa mai departe folosind surse independente precum Wikipedia, studii clinice, testari sau pareri ale consumatorilor. GanoMag promoveaza un stil de viata sanatos, cu iubire, miscare, nutritie echilibrata, o viata traita din plin cu tot ceea ce ea are de oferit.
Din Gura in Gura