Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin tratamente naturiste

Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Cafea Gano Cafe Classic - 30 plicuri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

65 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cei mai multi dintre noi savuram in fiecare dimineata o cana de cafea preparata pe gustul nostru. Gano

Excel aduce impreuna doua ingrediente esentiale pentru un start exceptional al fiecarei zile : o cafea Arabica premium la care se adauga extractul 100% bioabsorbabil si natural de Ganoderma Lucidum. Dupa numai cateva zile in care savuram aceasta cafea vom simti micile schimbari, dar importante, produse de aportul bio-chimic stabilizator al extractului din Ganoderma. Ne vom simti mai in forma, cu mai multa energie, corpul mai usor si, per total, cu o dispozitie mai buna. De ce nu am transforma cele mai bune zile ale noastre intr-o rutina? De ce nu ne-am bucura in fiecare zi de vitalitatea corpului nostru ca atunci cand eram adolescenti? Grijile nu vor disparea dar vom avea resursele fizice si mentale sa facem fata cu brio.

Fapt dovedit stintific, stresul zilnic si toxinele ne asediaza continuu si ne pun la grea incercare corpul si mintea. Gano Excel aduce in rutina noastra zilnica exact acel produs sanatos, hranitor pentru corp, de care noi toti avem nevoie pentru o viata mai buna. In tarile asiatice, Ganoderma este folosita de mii de ani pentru consumul pe termen lung sau, macar, cure detoxifiante eficiente, pentru prevenirea afectiunilor sau bolilor si pentru intarirea corpului. Medicina occidentala, de cealalta parte, este foarte eficienta in a trata simptomele unei vieti dezechilibrate. Gano Cafe Clasic ajuta cu succes testat in mii de cazuri prevenirea, adica exact ce avem noi nevoie pentru a ne tine departe de medici sau spitale si a ne bucura din plin de viata.

Beneficiile cafelei pe baza de ganoderma Gano Cafe Classic :

Mai jos iti prezentam cele mai importante beneficii terapeutice ale Gano Cafe Clasic :  

Intareste sistemul imunitar
Echilibreaza sistemul digestiv
Revitalizeaza si fortifica organismul
Protejeaza ficatul si inima
Puternic antioxidat natural
Curata colonul
Creste eficienta sistemului cardiovascular si a celui digestiv
Reduce starea de oboseala
Calorii, macro & microelemente, minerale si vitamine

Contine, de asemenea, importante cantitati de Vitamina B3, vitamina C, Potasiu, Fier, Calciu, Sodiu, germaniu organic.

Acestea sunt numai cateva dintre beneficiile acestei cafele. Pentru mai multe informatii te poti adresa consultantului GanoMag sau te poti informa mai departe folosind surse independente precum Wikipedia, studii clinice, testari sau pareri ale consumatorilor. GanoMag promoveaza un stil de viata sanatos, cu iubire, miscare, nutritie echilibrata, o viata traita din plin cu tot ceea ce ea are de oferit.
Din Gura in Gura